O nama

 Pansion Lavanda je smještajni objekt koji se nalazi u samom centru Novog Vinodolskog, u sklopu kompleksa autobusnog kolodvora. U neposrednoj blizini pansiona je glavna gradska plaža, stara gradska jezgra, pošta, banka, muzej, benzinska postaja, te svi ostali kulturni, sakralni i uslužni sadržaji. Preko puta pansiona je parkiralište.

Pansion raspolaže s osam luksuzno opremljenih dvokrevetnih soba s ugrađenim sustavom «inteligentnih soba». Svaka soba je opremljena klimatizacijom (hlađenje / grijanje), TWC, mini-barom s velikim izborom pića, sefom, SAT-TV, telefonskom linijom s priključkom na internet, key-cardom, protupožarnim sustavom, pomoćnim krevetom, terasom s pogledom na morsku stranu na kojoj je automatizirano spuštanje tendi.

U sklopu pansiona je klimatizirani restoran s velikim, otvorenim i natkrivenim terasama i aperitiv bar. Okoliš objekta je uređen u tradiconalnm primorskom stilu. U skopu pansiona je dječje igralište i WC za invalidne osobe. Pansion pruža usluge gostima od dnevnog boravka do punog pansiona.